Wednesday, October 22, 2008

Mini Quiche...

Salam...
Hari ni saya nak share western pulak. Resipi mini quiche ni dapat dari blog mamafami. Simple je so saya pun cuba. Kepada sesiapa yang nak try, sila lah.

Mini Quiche

Ingredients :

3 pieces of white bread ~ cut to fit the muffin cups
1 onion ~ finely chopped
1/2 cup shredded Swiss Cheese (or any kind of cheese to your liking) (saya guna Parmesan)
1 cup fresh milk
4 eggs
salt to taste
a few dashes of black pepper
chicken fillet or prawn ~ boiled and cut to small pieces
curry powder or kurma powder or whatever you wish ~ optional (saya avoid)
3 potatoes (boiled 1/2 cook and diced)


Method :

1. Preheat oven to 190 degrees celcius.
2. Grease the muffin trays. Arrange the bread inside it.
3. Put some diced onion, diced potatoes, shredded cheese, diced chicken or prawns etc on top of the bread.
4. In another bowl, beat eggs. Add in milk, salt, black pepper and curry powder. Stir well.
5. Pour on top of each stuffed bread.
6. Bake for 20 minutes.
7. Serve warm.

Thank you to Platinum8 from Forum Cari for this simple recipe.

Say you, say me...
MamaFami: Cantik ke quiche tu? Terhangus sket sebab tak buang kulit tepi dan main masuk je... Tak trim pun...
K.maz: Simple je, do try it... Intinya tu boleh taruk apa je to your liking... ok?

2 comments:

MamaFaMi said...

Cantik quiche yang Syahani buat. Oh ya, mama dah rasa dah biscotti yang Syahani kirimkan tu. Sedap. Nanti mama letak kat fp ye.. Terima kasih banyak-banyak ye...

Maz said...

mcm best je ni. nak try laa. anak2 kak maz memang gemar makanan2 mcm ni :)